Log ind

Missoni

Missoni er om noget indbegrebet af italiensk design. Missoni er nok mest kendt for deres modetøj, men Missonis karakteristiske og farverige mønstre gør sig også rigtig godt på deres håndklæder, puder, plaider med mere.

Mere om Missoni

For mange er Missoni lig med flot, farverigt tøj, men man skal ikke tage fejl - De kan meget mere end det! For i deres spændende produktportefølje findes nemlig også andre produkter som kan appellere til samme segment - Nemlig plaider, håndklæder og puder. Hos Rumessens har vi taget et stort udvalg ind af deres aller bedste produkter, som vil pynte gevaldigt i ethvert hjem.

Blandt de mange populære Missoni produkter kan nævnes serierne Humbert, Husky, Karlos, Jocker, Erode, Milton, Lara, Jazz, Giacomo og Niles - alt sammen produkter, som vi naturligvis fører her på webshoppen. Farvespektret går fra den ene ende fra den lidt mere anonyme Erode over til den meget farverige Giacomo eller Niles som nærmest er insisterende i deres farvevalg.

Så mangler du at pifte dit interiør op med lidt liv og med nogle i øvrigt meget velfungerende og praktiske produkter, så kan de varmt anbefales at prøve Missoni håndklæder eller plaider.
Rumessens.dk    |   CVR: 27230504   |    Gl. Kongevej 26    |  7442 Engesvang   |   7020 7667    |   mail@rumessens.dk