Log ind

Lamper

Et hjem uden lamper er som et hjem uden sjæl. En flot loftlampe over spisebordet skaber stemning omkring måltidet. Designer lamper over sofaen giver elegant lys til læsning og hygge og de kulørte retro lamper fra Dyberg-Larsen giver farverigt modspil til de blanke overflader i køkkenet.


Mere om lamper

Lamper er ikke kun gode for belysningens skyld, men lamper fungerer også fremragende i designmæssig sammenhæng og som pyntegenstande i boligindretning af huset. Rundt om spisebordet, familiens samlested hver aften, kan den rigtige lampe være med til at skabe en god og hyggelig stemning og kan samtidig give det fornødne lys på de koldere, mørkere aftener.

Sammen med andre pyntegestande i huset, kan lamper være med til at give huset et helt nyt, spændende udtræk. Man kan med fordel kombinere designs og looks fra f.eks. malerier, puder, lysestager og plaider med en lampe og få et heltstøbt designsudtryk i hjemmet.

Blandt de mange lamper vi kan tilbyde har vi blandt andet pineapple lampe, retro lampe og mange andre spændende i udvalget. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål til produkterne.
Rumessens.dk    |   CVR: 27230504   |    Gl. Kongevej 26    |  7442 Engesvang   |   7020 7667    |   mail@rumessens.dk